2015 – ett litet bokslut

collage

2015 går till historien som vårt sämsta geocachingår hittills, åtminstone sett till antalet loggade burkar. 441 st. loggar är lite, till och med för att vara oss. Särskilt mycket bloggande har det inte heller blivit. Inte ens några nämnvärda milstolpar har passerats (utöver en och annan ny kommun).

IMG_1553Detta till trots, 2015 har verkligen inte varit ett skitår geocachingmässigt! Vi började året med en resa till Blekinge tillsammans med N och A och fortsatte sedan cacha i ungefär samma stil året ut, dvs. mer koncentrerade utflykter än ständig ströcaching, inga power-trails men desto fler burkar med lite högre kvalitet och med fler favoritpoäng.

Apropå favoritpoäng så har vi haft ett lyckosamt år som utläggare: 12 burkar har det blivit, tillsammans har de genererat 167 st. favoritpoäng under året, vi har nu 717 st. totalt. Cachen Trollhättan-Vänersborgs flygplats (GC5N20Z), sticker ut både vad gäller loggar och favoritpoäng (47). Den postapokalyptiska cachen Karantän – viruset är tillbaka (GC4XPRK), fick en uppföljare i Karantän II – gömstället (GC5GFWQ), uppföljaren blev lite längre och mer äventyrlig än den första och renderade en hel del trevliga loggar. Den tredje och sista Karantän-cachen kommer under 2016. Den kommer bli helt annorlunda jämfört med de tidigare två (en teaser-film finns nedan). Två lite mindre cacher som vi ändå la ner en hel del arbete på och som också gav många fina loggar var Hotet utifrån (GC5TTCQ) som vi la ut tillsammans med Game_Shark, och Halloween-cachen The haunted cellar (GC65Y29).

Förhoppningsvis får vi möjlighet att logga en del roliga burkar under 2016 och alldeles säkert är att vi kommer att lägga ut ännu fler genomarbetade cacher! Ett och annat blogginlägg blir det kanske också så håll utkik!

Gott nytt år!
/abinitio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s