Svartedalen PT

bild5
Power trail rimmar lite olika för olika geocachare har vi märkt och det samma gäller även oss själva: vi är helt enkelt lite splittrade när det gäller power trails – å ena sidan är det ett enkelt sätt att plocka pinnar i statistiken, å andra sidan är det rätt jobbigt att och stundtals meningslöst att starta och stanna bilen hela tiden för att logga micros i vägskyltar.

Svartedalen PT, med sträckning från Lilla Edet och ner mot Kungälv, är en bild2alltigenom välgjord trail med idel PET-rör i fin miljö. Idag loggade vi hela serien tillsammans med Ringeck och Finchen (N och A) som föreslog detta som en lämplig aktivitet för dagen. Svartvedalen var ett obekant område för oss men det var överraskande vackert och trevligt och synnerligen välanpassat för en PT. Vi åkte i N och A:s Hyundai och hoppade in och ur bilen bland granar (en del stora, en del små) och tallar (främst höga), använde klistermärken för att logga och hade efter bara 2,5 timmar loggat hela serien: 42 st burkar plus några bonuscacher!

Vi slog rekord i antal loggade burkar på en dag och fick dessutom en trevlig biltur tillsammans med N och A. Och Lilla S sov nästan hela tiden och verkade på det hela taget ganska nöjda, precis som vi!

På vägen hem loggade vi dessutom Västerland bygdegård (GC31X11), en väldigt fin dansbana och en kreativ placering av burken. N fick använda sitt nya redskap!

2 reaktioner på ”Svartedalen PT

  1. Tack för den mycket fin dag! (Hoppas, det är rätt!) 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s