Maintenance performed!

En viktig del i livet som cacheägare är att underhålla sina gömmor. Det blir såklart ibland lite si och så med den saken, man tänker att man ska byta ut en blöt loggbok inom det snaraste eller kolla upp en eventuellt mugglad burk så fort man kan. Ibland dröjer det lite, oftast på grund av att livet i övrigt kommer i vägen.

Idag har tre av våra burkar åtgärdats:

Trollhättan Christmas Mystery (GC3A8M) – Här saknades tydligen en viktig sak! Från början såg den ut så att en porslinstomte hade burken fastspänd på ryggen. Nu fanns bara burken kvar, fastsatt i den konstruktion som tidigare höll fast tomten. Eftersom inga nya tomtar fanns direkt tillgängliga fick en lite större burk agera vikarie så länge.
Bild
Så såg den ut i vintras…

Egnahem (GC292RH) – Micro i parksoffa, inga konstigheter och möjligen också den första cache vi la ut. Antagligen sitter burken nu mycket högre upp i parksoffans ram än vad som är tänk och nu går den inte att nå. Jag kollade till den, hittade den inte och placerade därför ut en ny. Med en betänkligt svag magnet, hoppas den håller ett tag ändå!
Bild

Stallbackaån (GC2AMME) – En personlig favorit! Här måste man vada genom högt gräs, brännässlor, hallonsnår och annat grönt för att ta sig fram till en spång som leder över ån i fråga, ute på spången sitter cachen. Tyvärr hade den nog seglat iväg för kvar var den inte. Nu fick det bli ett PET-rör med starka magneter OCH ett presentsnöre så den bör hålla några säsonger till nu. Jag inbillar mig att många ser den här på sina GPS:er när de åker över Stallbackabron. Den är nära men ändå väldigt långt borta…
Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s