Ekudden, Mariestad

BildEftersom halva teamet har större delen av sin familj i Mariestad händer det allt som oftast att vi tar en tur dit för att hälsa på. Och givetvis för att logga lite burkar! Djurets har hållit oss sysselsatta några år nu med en hel del luriga mysterys. Dessutom finns det gott om traditionella burkar i stan – på senare år har de i ärlighetens namn blivit så många att vi inte bryr oss särskilt mycket om dom utan låter, med risk för att missa något bra, dussincacherna vara. Man får helt enkelt prioritera ibland.

I helgen var vi i Mariestad och passade då på att logga några fina burkar ute på Ekudden. Jag har varit en hel del i området förr och vet att det är fantastiskt fint där ute! Dessuom hade vi ett par lösta mysterys i trakten som vi ville logga. Vi parkerade vid polishuset och gick mot cachen Fågeltornet (GC24FQ7) där vi började vår promenad ut på Ekudden. Lilla S var med i barnvagnen och kostigen var stundtals rätt utmanande och på några ställen fick vi bära vagnen. Efter ytterligare några traditionella burkar kunde vi äntligen logga mysteryn Nötknäckarkalendern 2009-08 Flygledning (GC21KDA) som legat löst sedan januari 2010. Fantastiskt fin placering på ett ställe jag faktiskt aldrig varit på!

Hela området är helt klart värt ett besök – med mysterys finns det ca. 10 burkar att logga i väldigt vacker miljö. Läs mer här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s